× Rólam Impro painting Impro Painting Események Visszajelzések Grafo skiccek Galéria Kapcsolat
☰ Menü

Grafo skiccekMitől is intenzív egy Impro Painting alkotóműhely?

Mitől is intenzív egy Impro Painting alkotóműhely?

Mert nem "csak" festünk. Pedig a szabad alkotás már önmagában új dimenziókba visz el, főleg ideális zenére. Azonban ahhoz, hogy kimaxoljuk az élményt, meg kell lazítani az intellektuális páncélt. 
Tovább olvasom...Állványok

Állványok

Ezen a téren sem apróztuk el a méreteket. Bátran állíthatjuk, hogy csúcsminőségű műtermi festőállványokon dolgozhattok, amiket az alkotójuk (Bedőcs Zsolt) “Zsófia” művésznévvel látott el. Zsófiáink fenyőfából készültek, és mindkét oldaluk használható, tehát egy állványt ketten is igénybe vehettek. Állítható magasságúak, stabil rögzítési pontjainak köszönhetően az óriás felületeket is erősen tartja. Festőállvány Manufaktúra (http://www.muveszkellekek.hu) keze munkájának köszönhetjük ezeket a csodaszép darabokat.
Tovább olvasom...A felületek

A felületek

A projekt megálmodásának meghatározó része volt, hogy igazán nagy felületekre lehessen festeni. Nagy mozdulatokkal, lendületesen, legyen tér! A papír ugyebár kizárva, mivel mindenki tudja - ha máshonnan nem, akkor kisiskolás korából emlékszik - hullámos lesz, megvetemedik, ahogy víz éri. Két megoldás maradt; a vászon és a különböző, kemény, fafelületek.
Tovább olvasom...Kapcsolat

+36 20 338 20 83

saary.eszter@humanpraxis.hu

Kérdésed van? Írj nekem üzenetet!