× Rólam Szolgáltatások Impro painting Impro Painting A lényeg Események Élménybeszámolók TRE® TRE® Események TRE® Élménybeszámolók Grafo skiccek Galéria Kapcsolat
☰ Menü

Grafo skiccekImpro Painting otthon, almafával és bárányokkal

Impro Painting otthon, almafával és bárányokkal

A következő írást egy nagyon kedves visszatérő vendégünktől kaptuk, aki megosztotta velünk, milyen volt otthoni üzemmódban megélni a szabad alkotást.
Tovább olvasom...Szülés előtti Impro Painting, amiből egyedi rituálé kerekedett

Szülés előtti Impro Painting, amiből egyedi rituálé kerekedett

- Kismamaként a jelen belső világomat, valamint a szüléssel kapcsolatos megérzéseimet és elképzeléseimet szerettem volna megörökíteni a vásznon. Ezzel a szándékkal jöttem - persze nyitott voltam rá, hogy ha más kívánkozik ki belőlem, akkor mással foglalkozzak. De már a ráhangolódó gyakorlatok is a szülés témáját erősítették meg, és a kerek vászon is, amit választottam.
Tovább olvasom...Mitől is intenzív egy Impro Painting alkotóműhely?

Mitől is intenzív egy Impro Painting alkotóműhely?

Mert nem "csak" festünk. Pedig a szabad alkotás már önmagában új dimenziókba visz el, főleg ideális zenére. Azonban ahhoz, hogy kimaxoljuk az élményt, meg kell lazítani az intellektuális páncélt. 
Tovább olvasom...Állványok

Állványok

Ezen a téren sem apróztuk el a méreteket. Bátran állíthatjuk, hogy csúcsminőségű műtermi festőállványokon dolgozhattok, amiket az alkotójuk (Bedőcs Zsolt) “Zsófia” művésznévvel látott el. Zsófiáink fenyőfából készültek, és mindkét oldaluk használható, tehát egy állványt ketten is igénybe vehettek. Állítható magasságúak, stabil rögzítési pontjainak köszönhetően az óriás felületeket is erősen tartja. Festőállvány Manufaktúra (http://www.muveszkellekek.hu) keze munkájának köszönhetjük ezeket a csodaszép darabokat.
Tovább olvasom...A felületek

A felületek

Ez az írás az Impro Painting történelem része, a faárak 250% emelkedése következtében 2023-tól vásznakra festünk a workshopon.
A projekt megálmodásának meghatározó része volt, hogy igazán nagy felületekre lehessen festeni. Nagy mozdulatokkal, lendületesen, legyen tér! A papír ugyebár kizárva, mivel mindenki tudja - ha máshonnan nem, akkor kisiskolás korából emlékszik - hullámos lesz, megvetemedik, ahogy víz éri. Két megoldás maradt; a vászon és a különböző, kemény, fafelületek.
Tovább olvasom...Kapcsolat

Kérdésed van vagy időpontot foglalnál? Írj nekem üzenetet!