× Rólam Szolgáltatások Impro painting Impro Painting A lényeg Események Élménybeszámolók TRE® TRE® Események TRE® Élménybeszámolók Grafo skiccek Galéria Kapcsolat
☰ Menü

Grafo skiccekA felületek

« Vissza az előző oldalra  |  Módosítás:   2023.02.27. 16:32

Ez az írás az Impro Painting történelem része, a faárak 250% emelkedése következtében 2023-tól vásznakra festünk a workshopon.
A projekt megálmodásának meghatározó része volt, hogy igazán nagy felületekre lehessen festeni. Nagy mozdulatokkal, lendületesen, legyen tér! A papír ugyebár kizárva, mivel mindenki tudja - ha máshonnan nem, akkor kisiskolás korából emlékszik - hullámos lesz, megvetemedik, ahogy víz éri. Két megoldás maradt; a vászon és a különböző, kemény, fafelületek.

A magas ára miatt hamar elvesztette a választást a nagyméretű feszített vászon. Az egyedileg készített, tervezett fafelületek nagyon jó ötletnek bizonyultak. Szeretjük őket, mert sokat bírnak, újrahasznosíthatóak, jól alapozhatóak és időtállóak. Meg persze nagyon szépek is. :) De ezt is merevíteni kell, hiszen ő is vetemedik festéskor, ezt fenyőlécekkel oldottuk meg, ami sokat tart. Csiszolás után dupla alapozást kapnak, így lesz csinos homogén fehér felület belőle. Lehet választani különböző méreteket, 68X68 cm-es a legkisebb, a legnagyobb120X140 cm-es, de vannak hosszúkás, közepes nagyságú, mindenféle arányúak.  Most már különleges kör felületünk is van, ami 102 cm átmérőjű. Azt választod, amelyiket jobban passzolónak érzed magadhoz! Lehet mindenféle eszközzel játszani, kísérletezni rajtuk, több réteget felvinni! A workshop helyszínén tudjátok kiválasztani, hogy melyik áll a szívetekhez a legközelebb. Otthonra is szoktak a résztvevők venni privát impro festéshez felületet, öröm látni, mikor a belső munka otthon is folytatódik.


Egy képkeretnek több funkciója is van. Egyrészt hozzáad egy esztétikai pluszt, ami egyedi elképzelés szerint lehet nagyon extrém is, vagy egy egyszerű, finom keret. Másrészt ezzel lehet teljesen síkra kihúzni, egyben tartani a képet. Ha szeretnétek, FromWood4U-nál tudtok egyedi keretet rendelni, a felületek is az ő profi kezei közül kerülnek ki. 

Kapcsolat

Kérdésed van vagy időpontot foglalnál? Írj nekem üzenetet!